Cum cumpar - Stampile Ieftine pentru Firme, Doctori, Pfa…

Cum cumpar

CE PASI AVETI DE URMAT PENTRU LANSAREA COMENZII


 • ALEGERE MODEL STAMPILA

  Gama variata de produse si servicii oferite de firma noastra este in plina ascensiune si in urma unui studiu amanuntit al acestui site puteti alege cea mai buna oferta care va poate satisface cererea. Preturile sunt facute astfel incat dumneavoastra sa iesiti castigatori intotdeauna.

 • COMPLETAREA FORMULARULUI DE CONFIGURARE STAMPILA

  O gama variata de stampile si modele de amprenta pentru stampile va sta la dispozitie in pagina fiecarui produs. Prin simpla completare a campurilor din pagina si adaugarea in cosul de cumparaturi puteti comanda o stampila. Comanda finala a stampilei se efectueaza numai in momentul finalizarii comenzii din cosul de cumparaturi.
 • CONFIRMARE 'BUN DE TIPAR'

  NU vom da in lucru comenzi la care nu primim acordul clientului, mai exact, in urma unei verificari si potriviri in pagina a elementelor de catre echipa noastra, vi se transmite acceptul pentru bunul de tipar. In momentul in care avem confirmarea, trecem la executarea comenzii si va transmitem facture pe e-mail.
 • LIVRAREA COMENZII / PRODUSELOR

  Incercam intotdeauna sa scurtam timpul de executie al comenzilor primite, astfel ca si pentru dumneavoastra echipa noastra va face tot posibilul sa indeplineasca termenul stabilit dinainte. Livram colete oriunde in tara, in maxim 48h, prin servicii de curierat rapid.
 •